Skip to content
HortiQ logo Algemeen

HortiQ

MK Kunststof Techniek is in het bezit van het HortiQ certificaat. Dit certificaat is toegespitst op de glastuinbouw. De HortiQ certificering is opgericht om investeerders en telers te voorzien van producten die gebouwd en geïnstalleerd zijn volgens controleerbare en objectieve normen. Om tot certificering te komen worden bedrijven getoetst en beoordeeld door een onafhankelijke instelling (KIWA) volgens officiële beoordelingsrichtlijnen.

HortiQ heeft twee verschillende normen waar bedrijven zich voor kunnen certificeren, te weten:

BRL8000 staat voor HortiQ Certified Process & Product en waarborgt de kwaliteit van zowel het proces als van het geleverde product en is gericht op het ontwerp en de bouw van kasconstructies, kasverwarming en watertechnische installaties.

De BRL8001 staat voor HortiQ Certified Quality System en waarborgt het algemene kwaliteitsbeleid van het bedrijf. Beide normen zijn van toepassing op MK Kunststof Techniek.

DE WERKPLAATS

In onze werkplaats in Wateringen beschikken we over een grote diversiteit aan materialen. Door deze mogelijkheden en onze deskundigheid kunnen wij snel schakelen om aan uw wensen te voldoen, ongeacht de branche waarin u actief bent. Daarnaast is MK Kunststoftechniek VCA-gecertificeerd en zijn wij in het bezit van het DVS 2212-1 (kunststoflassen) certificaat.

IMG-20220926-WA0021

Contact

Genoeg over ons; wij zijn benieuwd naar uw wensen en vertalen deze graag naar een passende oplossing. De toepassingen van kunststof zijn immers eindeloos. Kom gerust langs, de koffie staat klaar!

Afspraak maken:

Wit hoekje links (40x37,5px)

Offerte aanvragen

Wij zijn specialist in het produceren van een eindeloze variatie aan kunststof producten van hoge kwaliteit. Vertel ons wat u in gedachte heeft en wij ontwerpen de perfecte oplossing op maat. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Naam *
E-mail *
Telefoonnummer *
Onderwerp
Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

MK Kunststof Techniek

Klopperman 53
Unit 17
2292 JE Wateringen

+31 6 48 96 32 54
info@mkkunststoftechniek.nl

Openingstijden

Maandag:    07:00 – 16:00
Dinsdag:    07:00 – 16:00
Woensdag:    07:00 – 16:00
Donderdag:    07:00 – 16:00
Vrijdag:    07:00 – 16:00
Zaterdag:    Gesloten
Zondag:    Gesloten

Website ontwikkeld door: VAMOS Support