Skip to content
Kunststof bakken

KUNSTSTOF BAKKEN

MK Kunststoftechniek heeft een uiteenlopend assortiment aan kunststofbakken met verschillende afmetingen en vormen. Voor de productie maken wij gebruik van HDPE en PP. Deze materialen zorgen ervoor dat de bakken bestand zijn tegen diverse chemische stoffen. We zetten een aantal mogelijkheden voor u op een rij. Heeft u een specifieke wens? Afstemmen kan altijd!

KUNSTSTOF BLOEMBAK

Een bloembak van HDPE of PP kunststof is bestand tegen verschillende weersinvloeden. Dat maakt onze bloembakken geschikt voor zowel binnen als buiten. De plantenbakken hebben een stoere en moderne uitstraling en zijn makkelijk te verplaatsen door het lichtgewichtige materiaal. Ideaal voor het opleuken van uw terras, balkon, tuin of interieur. Misschien bent u al bekend met de groene wand? Een trend wat betreft interieurbeplanting. Kleine kunststoffen units worden aan elkaar gekoppeld en tegen de muur geplaatst. De bakken kunnen vervolgens gevuld worden met verschillende soorten bloemen of planten.

Klik op de foto’s om in te zoomen 

KUNSTSTOF BAK AANVRAGEN?

GROTE KUNSTSTOF BAK

Naast de kleine bloembakken hebben we grote kunststofbakken, ideaal voor bijvoorbeeld bulk opslag of als mengunits. De bakken zijn robuust en chemicaliënbestendig. Daarnaast zijn er allerlei maten en vormen bespreekbaar. Zo produceren wij ronde, vierkante of rechthoekige bakken waarvan de volumes variëren tussen de 50 en 5000 liter. Ook voor een kunststof zwembad maken wij bakken op maat.

Gaat u voor een vierkante kunststof bak, neemt u een ronde kunststof bak of wordt het toch een rechthoekige kunststof bak?

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden! Vierkant, rond, rechthoekig of heeft u een andere vorm in gedachten? Afhankelijk van de ruimte en functie van de kunststofbak helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een ronde watertank maken, een rechthoekige accubak of een vierkante lekbak. Bent u nog in het bezit van houten bakken en wilt u deze laten vervangen voor kunststof, dat kan ook! Zo maakt u een duurzame keus. Kunststof is recyclebaar, licht en niet kapot te krijgen. Als het u toch lukt, dan kunnen wij de bakken ook voor u repareren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Afspraak maken:

Wit hoekje rechts (40x37,5px)
Kunststof bakken

MK Kunststof Techniek

Klopperman 53
Unit 17
2292 JE Wateringen

+31 6 48 96 32 54
info@mkkunststoftechniek.nl

Openingstijden

Maandag:    07:00 – 16:00
Dinsdag:    07:00 – 16:00
Woensdag:    07:00 – 16:00
Donderdag:    07:00 – 16:00
Vrijdag:    07:00 – 16:00
Zaterdag:    Gesloten
Zondag:    Gesloten

Website ontwikkeld door: VAMOS Support