Skip to content
ronde tanks

WATERTANK

MK Kunststoftechniek levert tanks voor de opslag van vuilwater in jachten, schepen, campers, caravans of boten. Deze tanks worden geproduceerd uit HDPE of PP kunststof en volledig afgestemd op uw wensen. De watertank kan voorzien worden van verschillende appendages zoals: slangtules, sokken, flensdoorvoeren en doorvoeren met in- of uitwendig draad. Ook slingerschotten, hand- en mangaten, vulopeningen, ontluchtingsappendages en inspectieopeningen behoren tot de opties om de tank compleet te maken. Om grotere tanks te verstevigen werken we met stalen verstijvingen.

Drinkwatertank

Naast vuilwatertanks produceren wij drinkwatertanks. De tanks worden gemaakt van HDPE. Dit materiaal is geschikt voor contact met levensmiddelen waardoor de kwaliteit en hygiëne van het drinkwater behouden wordt. Voor de productie van de drinkwatertanks geldt dezelfde vraag als voor de vuilwatertanks: wat zijn uw wensen? Diverse afmetingen, vormen en appendages zijn mogelijk. We horen graag wat de specificaties moeten zijn – aarzel niet om ons vrijblijvend om informatie te vragen.

Klik op de foto’s om in te zoomen 

PRIJSOPGAVE WATERTANK AANVRAGEN?

Een kunststof watertank kopen

Wilt u een watertank aanschaffen, maar past een standaard watertank niet goed in de ruimte? Dat komt vaker voor. Daarom maakt MK Kunststoftechniek de tanks op maat. HDPE en PP laten zich goed vormen waardoor er diverse uitvoeringen mogelijk zijn. We meten de ruimte op en zorgen dat de watertank perfect past. Daarnaast is kunststof robuust, chemicaliënbestendig en onderhoudsvrij waardoor de tanks voor lange tijd meegaan. We kunnen de watertanks snel en gemakkelijk voor u plaatsen door de licht gewichtigheid van het materiaal. Ditzelfde geldt voor alle andere kunststof bakken.

Hoe we een watertank maken?

Allereerst horen we graag wat uw wensen zijn. Nadat we deze duidelijk in kaart hebben gebracht, starten we met het ontwerp van de watertank. Dan worden ook de afmetingen van het plaatmateriaal duidelijk. Als u akkoord bent, kunnen we beginnen met het zagen van de platen. Heeft iedere plaat het juiste formaat? Dan kunnen we ze vakkundig in elkaar lassen. We werken volgens de belangrijkste kunststoflasnorm: DVS 2212-1, waar we tevens voor zijn gecertificeerd.

Uw kunststof watertank repareren: Wat is de prijs hiervan?

Is uw watertank kapot? Geen zorgen. Wij kunnen de tank voor u repareren. De kosten zijn afhankelijk van de reparatie. We kunnen bij u langs komen om de schade op te nemen. Geeft u door wat er mis is? U kunt ons bellen of mailen voor meer informatie over de watertanks of reparatie. We geven graag advies.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Afspraak maken:

Wit hoekje rechts (40x37,5px)

MK Kunststof Techniek

Klopperman 53
Unit 17
2292 JE Wateringen

+31 6 48 96 32 54
info@mkkunststoftechniek.nl

Openingstijden

Maandag:    07:00 – 16:00
Dinsdag:    07:00 – 16:00
Woensdag:    07:00 – 16:00
Donderdag:    07:00 – 16:00
Vrijdag:    07:00 – 16:00
Zaterdag:    Gesloten
Zondag:    Gesloten

Website ontwikkeld door: VAMOS Support