Skip to content
vijverbakken

KUNSTSTOF VIJVERBAKKEN

Heeft u plannen voor het plaatsen van een vijver en bent u op zoek naar het juiste materiaal? Wij vertellen u graag meer over een op maat gemaakte vijverbak van kunststof. Wordt het een natuurlijke vijver met kleurrijke beplanting en exotische vissen of bent u op zoek naar een simpele vijver voor een strakke en minimalistische uitstraling? Een kunststof vijverbak biedt voor beide doeleinden een goede oplossing.

De voordelen van een kunststof vijverbak

Het aanleggen van een vijver kan u veel tijd en moeite kosten. MK Kunststoftechniek heeft de nodige ervaring al in huis en ontzorgt u graag bij het uitdenken en plaatsen van de vijver. Wanneer u kiest voor een kunststofvijver brengt dit verschillende voordelen met zich mee. Zo is kunststof sterk, licht van gewicht en bestand tegen UV- en ozonstraling. De vijver gaat dus lang mee en is eenvoudig om te plaatsen. Wij kunnen de vijverbakken voor u produceren in iedere gewenste maat of vorm. 

Klik op de foto’s om in te zoomen 

KUNSTSTOF VIJVERBAK AANVRAGEN?

Een vijverbak op maat

Rond, vierkant, diep, breed of smal: hoe ziet u uw ideale vijver er uit? Kunststof biedt veel mogelijkheden. We stemmen graag met u af waar de vijver geplaatst zal worden en hoe groot deze moet zijn. Vervolgens gaan wij aan de slag met het ontwerpen van de vijver. Zodra de tekening klaar is, worden de benodigde platen ingekocht en op maat gezaagd. De verschillende onderdelen komen samen in onze werkplaats. Daar worden ze aan elkaar gelast – uiteraard met voldoende verstijvingen zodat u jaren lang plezier kunt hebben van de vijver. Daarnaast kunnen we de aansluitingen voor bijvoorbeeld filters, skimmers, drains of verlichting voor u in de wanden lassen. Naast vijverbakken produceren wij ook drinkwatertanks en kunststof lekbakken op maat.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Afspraak maken:

Wit hoekje rechts (40x37,5px)
vijverbakken

MK Kunststof Techniek

Klopperman 53
Unit 17
2292 JE Wateringen

+31 6 48 96 32 54
info@mkkunststoftechniek.nl

Openingstijden

Maandag:    07:00 – 16:00
Dinsdag:    07:00 – 16:00
Woensdag:    07:00 – 16:00
Donderdag:    07:00 – 16:00
Vrijdag:    07:00 – 16:00
Zaterdag:    Gesloten
Zondag:    Gesloten

Website ontwikkeld door: VAMOS Support