Skip to content
lekbakken

lekbakken

Gaat u aan het werk met gevaarlijke vloeistoffen? Dan bent u wettelijk verplicht om de chemicaliën veilig op te bergen in lekbakken. Zo voorkomt u dat de giftige en chemische stoffen het milieu vervuilen en creëert u een veilige werkomgeving. U kunt hierbij denken aan de opslag van olie, diesel, benzine, bestrijdingsmiddelen en andere chemische vloeistoffen.

KUNSTSTOF lekbak

Door de gevaarlijke stoffen te scheiden in aparte lekbakken zorgt u ervoor dat er geen chemische reacties kunnen optreden. Want als chloor en salpeterzuur met elkaar in contact komen, dan is de bom pas echt gebarsten. MK Kunststoftechniek produceert lekbakken waarin u giftige en chemische vloeistoffen veilig kunt opbergen. Waarom kunststof bakken hiervoor zeer geschikt
zijn? Daar vertellen we graag meer over.

De lekbakken worden gebruikt voor het opvangen van chemische vloei- of meststoffen. Daarom raden wij aan om te kiezen voor een lekbak van PP (polypropeen) of HDPE (hoge dichtheid polytheen). Deze kunststoffen zijn slijtvast en bestand tegen het lekken van chemicaliën. Daarnaast zijn de kunststof lekbakken van MK Kunststoftechniek zeer sterk en hebben ze een hoge breekkracht. Polyester lekbakken breken relatief makkelijk af, maar door de hoogwaardige kwaliteit van PP of HDPE kunnen de lekbakken en andere kunststofproducten zoals accubakken en watertanks zomaar 20 jaar mee.

Klik op de foto’s om in te zoomen

Prijsopgave lekbak?

Lekbak op maat

MK Kunststoftechniek levert kwalitatieve lekbakken op maat. Geeft u aan welke vorm en afmetingen? Of laat ons weten wat u in de lekbak wilt plaatsen. Dan zorgen wij dat de lekbak voldoet aan de wettelijk vereiste opvangcapaciteit. Samen maken we de berekening voor de grootte van de bak. Welke vorm? Dat is helemaal aan u. Natuurlijk kunnen we u ook adviseren over de maten en vormen die gebruikelijk zijn.

Al gecheckt of u alles opvangt wat lekt?

Heeft u genoeg lekbakken om al uw chemicaliën veilig te kunnen scheiden? Controleer uw opslag geregeld, zorg dat er voldoende opvangbakken aanwezig zijn en ga onnodige risico’s uit de weg. Heeft u extra lekbakken nodig? MK Kunststoftechniek gaat voor u aan het werk.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Afspraak maken:

Wit hoekje rechts (40x37,5px)
lekbakken

MK Kunststof Techniek

Klopperman 53
Unit 17
2292 JE Wateringen

+31 6 48 96 32 54
info@mkkunststoftechniek.nl

Openingstijden

Maandag:    07:00 – 16:00
Dinsdag:    07:00 – 16:00
Woensdag:    07:00 – 16:00
Donderdag:    07:00 – 16:00
Vrijdag:    07:00 – 16:00
Zaterdag:    Gesloten
Zondag:    Gesloten

Website ontwikkeld door: VAMOS Support