Skip to content
brandstoftanks kopie

KUNSTSTOF DIESELTANK

Een tank van kunststof is zeer geschikt voor het opslaan van dieselolie. Kunststof is sterk, schokbestendig en heeft een zeer lange levensduur. Daarnaast is een kunststof tank roestvast en bestand tegen chemicaliën. U heeft vrijwel geen omkijken naar het onderhoud van de tank en kunt vertrouwen op de kwaliteit van het materiaal.

DIESELTANK OP MAAT

Kunststof biedt bovendien eindeloos veel mogelijkheden wat betreft de vorm en maat van de tank. De afmetingen zijn helemaal afhankelijk van uw wensen. Daarnaast kunnen diverse aansluitingen voor het vullen, aftappen of leegpompen van de tank worden gemonteerd op elke gewenste plek zodat het vat precies in de ruimte past. Zo kan de tank worden voorzien van een vulpistool of brandstofpomp. Appendages als inspectieluiken, ontluchtingen, slingerschotten, sokken, doorvoeren, hand- en mangaten en slangtules behoren ook tot de mogelijkheden.

We bespreken alle appendage opties graag met u. Als we hebben afgestemd aan welke specificaties uw dieseltank moet voldoen, kunnen we een ontwerp voor u maken. Eventuele aanpassingen zijn uiteraard mogelijk. Net als dieseltanks, produceren wij ook kunststof bakken en watertanks op maat.

Klik op de foto’s om in te zoomen 

PRIJS VOOR EEN DIESELTANK AANVRAGEN?

DIESELTANK 200 LITER

Als u op zoek bent naar een compacte tank die u makkelijk kunt verplaatsen, is een kunststof dieseltank van 200 liter een goede optie. Kunststof is relatief licht materiaal. Zelfs als de tank gevuld is, kan deze gemakkelijk worden opgetild door een heftruck of pompwagen. Voor extra gemak kunnen wij uitsparingen maken in de tank. Met behulp van een tank op maat kunt u uw voertuigen makkelijk bijtanken.

Heeft u vragen over onze kunststof brandstoftanks en de mogelijke appendages? Of bent u op zoek naar een accubak, lekbak of kunststof zwembad? Dan helpen we u graag verder.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Afspraak maken:

Wit hoekje rechts (40x37,5px)
brandstoftanks kopie

MK Kunststof Techniek

Klopperman 53
Unit 17
2292 JE Wateringen

+31 6 48 96 32 54
info@mkkunststoftechniek.nl

Openingstijden

Maandag:    07:00 – 16:00
Dinsdag:    07:00 – 16:00
Woensdag:    07:00 – 16:00
Donderdag:    07:00 – 16:00
Vrijdag:    07:00 – 16:00
Zaterdag:    Gesloten
Zondag:    Gesloten

Website ontwikkeld door: VAMOS Support