Skip to content
Accubakken

KUNSTSTOF ACCUBAKKEN

Als u in het bezit bent van een accu of batterij, dan wilt u natuurlijk dat deze veilig is opgeborgen. Door middel van een hoogwaardige kunststof bak van MK Kunststoftechniek zorgt u dat uw accu bestand is tegen vallen, stoten, water of vuil. Wij produceren bakken voor elke accu – van 4 tot 100 Ah en meer. De accubakken worden geproduceerd in verschillende soorten en maten en geheel volgens uw specificaties. Door een scherpe prijs en een korte levertijd kunnen wij u altijd van dienst zijn. Waar bent u precies naar op zoek?

KUNSTSTOF ACCUBAK

Voor een veilige leefomgeving en om te voldoen aan de milieueisen moet uw accu geplaatst worden in een accubak. Kunststof is hiervoor het ideale materiaal. Een accubak van PP of HDPE is waterdicht en bestand tegen chemicaliën, waaronder accuzuur. Indien de accu lekt, vangt de bak, als een lekbak, het zuur op waardoor de omgeving ongedeerd blijft. Zo kunnen chemicaliën het grond- of oppervlaktewater niet instromen en wordt de accu beschermt tegen invloeden vanuit de omgeving.

Klik op de foto’s om in te zoomen 

ACCUBAK GROOT OF KLEIN

De accubakken zijn in diverse groottes te bestellen en geschikt voor Ah niveaus van 4 tot 100 Ah en meer. Welke afmetingen heeft uw accu? Wij produceren een accubak die perfect past. Zo zorgen we dat de binnenmaten goed zijn opgemeten en dat de accubak voorzien is van een ontluchtingsrooster of ventiel. We kunnen de accubak samenstellen naar uw wensen. Zo behoren waterdichte wartels voor de kabels tot de mogelijkheden en kunt u kiezen voor een scharnierend deksel met of zonder slot om de accubak goed af te sluiten. Voor optimale afdichting kan de deksel worden voorzien van een rubberen pakking.

Om de bak stevig te monteren kunnen bevestigingsstrips worden meegeleverd. Daarnaast kunnen we uitsparingen maken in de accubak zodat deze gemakkelijk kan worden opgepakt door een heftruck of pompwagen.

KUNSTSTOF ACCUBAK AANVRAGEN?

ACCUBAK BOOT

Heeft u een boot en wilt u een waterdichte accubak kopen? MK Kunststof Techniek maakt accubakken voor boten, klein, groot of langwerpig. Deze zijn verkrijgbaar in alle kleuren, van zwart tot blauw.

Wat zijn de eisen waaraan uw accubak moet voldoen? Wij maken o.a. producten voor caravans en campers, op maat gemaakt voor uw situatie. Ook voor de productie van een kunststof zwembad of een watertank bent u aan het juiste adres. Bel of mail ons gerust om te vragen naar de mogelijkheden. We horen graag van u.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Afspraak maken:

Wit hoekje rechts (40x37,5px)
Accubakken

MK Kunststof Techniek

Klopperman 53
Unit 17
2292 JE Wateringen

+31 6 48 96 32 54
info@mkkunststoftechniek.nl

Openingstijden

Maandag:    07:00 – 16:00
Dinsdag:    07:00 – 16:00
Woensdag:    07:00 – 16:00
Donderdag:    07:00 – 16:00
Vrijdag:    07:00 – 16:00
Zaterdag:    Gesloten
Zondag:    Gesloten

Website ontwikkeld door: VAMOS Support