Skip to content
Zwembaden

KUNSTSTOF ZWEMBAD

Een zwembad in de tuin tijdens de zomer, dat is toch een top idee?! Zo kunt u lekker afkoelen of baantjes trekken. Of denkt u eerder aan een binnenzwembad zodat u er het hele jaar plezier van heeft? MK Kunststoftechniek kan helpen! Wij produceren kunststof zwembaden op maat.

KUNSTSTOF ZWEMBAD OP MAAT

Wilt u een HDPE zwembad kopen? Vierkant, rond, L-vormig, rechthoekig, ovaal of in de vorm van een lagune. U kunt het zo gek niet bedenken of wij produceren het zwembad dat u voor ogen heeft. We komen bij u langs om het oppervlak op te meten en de mogelijkheden te bespreken. Vervolgens maken we een ontwerp. Bent u akkoord? Dan kopen we de benodigde platen in om deze op maat te zagen. In onze werkplaats lassen we alle onderdelen aan elkaar. Wilt u een zwembadtrap, verlichting of inspuiters?
Ook deze aansluitingen kunnen wij eenvoudig voor u monteren.

De aanleg en afwerking van het zwembad kan MK Kunststoftechniek ook voor u uit handen nemen. Zo kunnen we het zwembad (gedeeltelijk) bovengronds of ondergronds plaatsen en zorgen we dat het oppervlak waterpas is. De rand van het zwembad kunnen we netjes afwerken met stenen. Na het aanleggen van de boordstenen is het zwembad helemaal klaar: vullen, bommetje en zwemmen maar!

Klik op de foto’s om in te zoomen 

PRIJS HDPE ZWEMBAD AANVRAGEN?

HDPE ZWEMBAD

Wat maakt HDPE (hoge dichtheid polyetheen) zo’n geschikt materiaal voor een zwembad? HDPE is een plastic dat voornamelijk bestaat uit waterstof en koolstof. Het materiaal is bestand tegen UV- en ozonstraling. Zo komen er geen gevaarlijke stoffen vrij bij hoge temperaturen en behoudt het zwembad zijn kleur. Daarnaast is een HDPE zwembad zeer sterk, vorstbestendig en makkelijk te onderhouden. Bij betegelde zwembaden gaat vuil vaak in de groeven zitten. Daar heeft u bij een kunststof zwembad geen last van. Benieuwd naar de prijzen van HDPE zwembaden en de kosten die erbij komen kijken? Wij geven u graag advies.

We leveren het kunststof zwembad in één stuk waardoor een lek vrijwel onmogelijk is en de plaatsing in zeer korte termijn geregeld kan worden. Wilt u meer advies? Of kunnen we een ontwerp voor u maken? We horen graag van u!

Naast kunststof zwembaden maken wij een tal van andere kunststofproducten, zoals kunststof bakkenkunststof lekbakken en watertanks op maat.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Afspraak maken:

Wit hoekje rechts (40x37,5px)
Zwembaden

MK Kunststof Techniek

Monsterseweg 31
2291 PB Wateringen

+31 6 48 96 32 54
info@mkkunststoftechniek.nl

Openingstijden

Maandag:    07:00 – 16:00
Dinsdag:    07:00 – 16:00
Woensdag:    07:00 – 16:00
Donderdag:    07:00 – 16:00
Vrijdag:    07:00 – 16:00
Zaterdag:    Gesloten
Zondag:    Gesloten

Website ontwikkeld door: VAMOS Support