Skip to content
Zwembaden

KUNSTSTOF / HDPE ZWEMBAD

Een zwembad in de tuin tijdens de zomer, dat is toch een top idee?! Zo kunt u lekker afkoelen of baantjes trekken. Of denkt u eerder aan een binnenzwembad zodat u er het hele jaar plezier van heeft? MK Kunststoftechniek kan helpen! Wij produceren kunststof zwembaden op maat.

KUNSTSTOF ZWEMBAD OP MAAT

Wilt u een HDPE zwembad aanschaffen? Vierkant, rond, L-vormig, rechthoekig, ovaal of in de vorm van een lagune. U kunt het zo gek niet bedenken of wij produceren het zwembad dat u voor ogen heeft. Wij beschikken over de ervaring en machines om uw gewenste vorm en afmetingen te produceren.

We komen bij u langs om het oppervlak op te meten en de mogelijkheden te bespreken. Vervolgens maken we een ontwerp. Bent u akkoord? Dan kopen we de benodigde platen in om deze op maat te zagen. In onze werkplaats lassen we alle onderdelen aan elkaar. Wilt u een zwembadtrap, verlichting of inspuiters? Ook deze aansluitingen kunnen wij eenvoudig voor u monteren.

De aanleg en afwerking van het zwembad kan MK Kunststoftechniek ook voor u uit handen nemen.. De rand van het zwembad kunnen we netjes afwerken met stenen. Na het aanleggen van de boordstenen is het zwembad helemaal klaar: vullen, bommetje en zwemmen maar!

Klik op de foto’s om in te zoomen  

PRIJS HDPE ZWEMBAD AANVRAGEN?

WAAROM EEN HDPE ZWEMBAD?

Wat maakt HDPE (hoge dichtheid polyetheen) zo’n geschikt materiaal voor een zwembad? HDPE is een plastic dat voornamelijk bestaat uit waterstof en koolstof. Het materiaal is bestand tegen UV- en ozonstraling. Zo komen er geen gevaarlijke stoffen vrij bij hoge temperaturen en behoudt het zwembad zijn kleur. Daarnaast is een HDPE zwembad zeer sterk, vorstbestendig en makkelijk te onderhouden. Bij betegelde zwembaden gaat vuil vaak in de groeven zitten. Door het gladde oppervlak en het ontbreken van lasnaden heeft u daar bij een kunststof zwembad geen last van.

HDPE is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: zwart, grijs, blauw en wit. Het materiaal is door en door gekleurd, waardoor eventuele krassen bijna niet zichtbaar zullen zijn.

Naast kunststof zwembaden maken wij een tal van andere kunststofproducten, zoals kunststof bakkenkunststof lekbakken en watertanks op maat.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wit hoekje rechts (40x37,5px)

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Afspraak maken:

Zwembaden

PLAATSING VAN HET ZWEMBAD

We beginnen uiteraard met het graven van de kuil waar we vervolgens een betonnen vloerplaat in gieten. Nadat de betonnen plaat is uitgehard laten we een kraan komen om het HDPE zwembad in z’n geheel waterpas in de kuil te plaatsen. Het HDPE zwembad hebben we bij ons op de werkplaats al tot één geheel gemaakt. Om ervoor te zorgen dat de wanden de zijwaartse druk van het water kunnen opvangen voorzien we het zwembad van verzinkte buizen. Hierdoor wordt de kans op scheuren geminimaliseerd.

Na plaatsing kan het HDPE zwembad worden gevuld met water en wordt het zwembad voorzien van aansluitingen en netjes afgewerkt. Wij kunnen ondergrondse, gedeeltelijk ondergrondse en volledig bovengrondse zwembaden plaatsen..

DUURZAAMHEID

Door te kiezen voor een HDPE zwembad kiest u ook voor een duurzaam zwembad. HDPE is duurzaam, omdat het volledig recyclebaar is en een lange levensduur heeft. Bovendien heeft de productie van HDPE slechts een geringe belasting op het milieu.

PRIJZEN EN LEVERTIJD

Benieuwd naar wat een HPDE zwembad u gaat kosten? We kunnen advies geven en een ontwerp maken wat afgestemd is op uw wensen! Naast de kosten gaat het u in ieder geval veel plezier opleveren. Dit weten wij uit ervaring.

We beschikken over voldoende voorraad en snelle leveringen vanuit onze leveranciers, waardoor plaatsing van uw HPDE zwembad op korte termijn gerealiseerd kan worden.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE ONTVANGEN?

MK Kunststof Techniek

Klopperman 53
Unit 17
2292 JE Wateringen

+31 6 48 96 32 54
info@mkkunststoftechniek.nl

Openingstijden

Maandag:    07:00 – 16:00
Dinsdag:    07:00 – 16:00
Woensdag:    07:00 – 16:00
Donderdag:    07:00 – 16:00
Vrijdag:    07:00 – 16:00
Zaterdag:    Gesloten
Zondag:    Gesloten

Website ontwikkeld door: VAMOS Support