Skip to content
kunststof-gereedschapskist-header

KUNSTSTOF GEREEDSCHAPSKIST

Gereedschap wilt u niet laten slingeren. Het kan immers lang duren voordat u uw tangen of schroevendraaiers weer tegenkomt. Door middel van een gereedschapskist van MK Kunststoftechniek kunt u alles makkelijk terugvinden en gaat er geen tijd verloren. Eén voorwaarde: dat u het gereedschap wel in de kist opbergt. Zo houdt u uw bedrijfsauto, magazijn, aanhanger of werkplaats netjes en geordend.

MK Kunststoftechniek produceert de gereedschapskisten van HDPE of PP. De kisten zijn robuust en makkelijk schoon te houden. Daarnaast kunt u de kist goed afsluiten door middel van een scharnierend deksel en een slot. We produceren de gereedschapskist volledig naar uw wensen. Waar bent u naar op zoek?

PRIJS KUNSTSTOF GEREEDSCHAPSKIST AANVRAGEN?

Kunststof gereedschapskist vrachtwagens

MK Kunststoftechniek produceert naast de allround gereedschapskisten ook opbouw- of onderbouwkisten om aan vrachtwagens te bevestigen. De kisten van kunststof zijn van hoogwaardige kwaliteit, zeer solide en slag- en stootvast. Door een afdichtrand van rubber zijn ze tevens stof- en waterdicht. De kisten zijn bestand tegen weersinvloeden en gaan jarenlang mee. Doordat wij de gereedschapskisten voor u op maat kunnen produceren, zorgen we dat we de ruimtes onder de vrachtwagen optimaal worden benut.

Naast gereedschapskisten produceren wij ook accubakken, kunststof zwembaden en lekbakken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Afspraak maken:

Wit hoekje rechts (40x37,5px)
kunststof-gereedschapskist-header

MK Kunststof Techniek

Klopperman 53
Unit 17
2292 JE Wateringen

+31 6 48 96 32 54
info@mkkunststoftechniek.nl

Openingstijden

Maandag:    07:00 – 16:00
Dinsdag:    07:00 – 16:00
Woensdag:    07:00 – 16:00
Donderdag:    07:00 – 16:00
Vrijdag:    07:00 – 16:00
Zaterdag:    Gesloten
Zondag:    Gesloten

Website ontwikkeld door: VAMOS Support