Skip to content
Kunststof op maat

KUNSTSTOF OP MAAT

MK Kunststoftechniek produceert diverse kunststof producten op maat. Zo produceren we verschillende soorten kunststof bakken, kisten, drinkwatertanks en van HDPE of PP. Hierbij kunt u onder andere denken aan water- en brandstoftanks, bloembakken, doseerkasten, mengunits, opbergkisten of vijverbakken, maar ook aan lek- of accubakken.

De maten en vormen van de producten zijn afhankelijk van uw wensen. Kunststof biedt eindeloos veel mogelijkheden. Bent u op zoek naar iets speciaals? Wij vertalen uw beschrijving naar een tekening en gaan voor u aan de slag.

KUNSTSTOF PRODUCT OP MAAT AANVRAGEN?

HDPE / PP OP MAAT

Hoge dichtheid polyetheen (HDPE) en polypropeen (PP) zijn kunststoffen die door middel van warmte kunnen worden vervormd en behoren tot de thermoplasten. Beide materialen zijn erg geschikt voor het produceren van hardere kunststof producten. Met name PP is erg taai. Polypropeen heeft een hoge puntbelasting wat het materiaal vrijwel onbreekbaar maakt. Daarnaast heeft PP een hoge temperatuurbestendigheid en is het bestand tegen water, zuren en chemische stoffen. Dit maakt polypropeen perfect voor onder andere accubakken en brandstoftanks.

Ook HDPE is chemicaliënbestendig. Tijdens de eventuele verbranding van het kunststof komen er geen schadelijke stoffen vrij. Dit komt omdat HDPE bestaat uit waterstof en koolstof. Het is een stug en waterafstotend plastic dat goed recyclebaar is. HDPE wordt veel gebruikt voor onder andere HDPE zwembaden en watertanks. De beide kunststoffen (HDPE en PP) zijn licht van gewicht en hebben een lange levensduur. Bent u benieuwd naar welk kunststof het meest geschikt is voor uw product? We geven u met plezier meer advies.

Klik op de foto’s om in te zoomen 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Afspraak maken:

Wit hoekje rechts (40x37,5px)
Kunststof op maat

MK Kunststof Techniek

Klopperman 53
Unit 17
2292 JE Wateringen

+31 6 48 96 32 54
info@mkkunststoftechniek.nl

Openingstijden

Maandag:    07:00 – 16:00
Dinsdag:    07:00 – 16:00
Woensdag:    07:00 – 16:00
Donderdag:    07:00 – 16:00
Vrijdag:    07:00 – 16:00
Zaterdag:    Gesloten
Zondag:    Gesloten

Website ontwikkeld door: VAMOS Support