Skip to content
brandstoftanks

KUNSTSTOF BRANDSTOFTANK

Heeft u een brandstoftank nodig voor in uw schip, jacht, caravan, camper of voor een ander doeleinde? MK Kunststoftechniek produceert op maat gemaakte brandstoftanks van hoogwaardige kwaliteit. De tanks kunnen voor de opslag van zowel oliën als water gebruikt worden. We zijn erop gebrand om de kunststof tank volledig te ontwerpen naar uw wensen.

Wilt u een Kunststof brandstoftank op maat laten maken?

Het komt vaak voor dat een standaard tank niet past. Daarom ontwerpen wij op maat gemaakte kunststof brandstoftanks. Er zijn verschillende maten en vormen mogelijk omdat kunststof relatief makkelijk te bewerken is. Wat zijn de afmetingen voor uw tank? Wilt u een rechthoekige tank of is er een speciale vorm gewenst? We stemmen het graag met u af zodat we een tekening voor u kunnen maken. We kunnen de tank voorzien van een flensplaat waar u een brandstoftoevoer en een eventuele retourleiding op kan aansluiten. Daarnaast zijn er diverse andere appendages mogelijk zoals slingerschotten, slangtules of sokken. U kunt contact met ons opnemen om te informeren naar alle mogelijkheden en om advies aan ons te vragen.

Klik op de foto’s om in te zoomen 

WAT KOST EEN KUNSTSTOF BRANDSTOFTANK?

De pluspunten van een kunststof brandstoftank

Traditionele brandstoftanks zijn vaak gemaakt van RVS. Kunststof is echter een perfect alternatief. Het materiaal is prijstechnisch interessant en heeft veel pluspunten. Zo is kunststof robuust en stootvast waardoor de tank zeer lang mee gaat. HDPE is bovendien bestand tegen chemische brandstoffen en er ontstaat geen oxidatie in de tank. U zult weinig onderhoud aan de tank ervaren. Mochten er reparaties nodig zijn, dan kunnen wij binnen een korte termijn bij u op locatie zijn!

Wij zijn DVS 2212-1 gecertificeerd en zorgen dat uw tank weer helemaal lekdicht is. Naast tanks produceren wij ook kunststof bakken, watertanks, accubakken, lekbakken en kunststof zwembaden. Klik op een van de producten voor meer informatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Afspraak maken:

Wit hoekje rechts (40x37,5px)
brandstoftanks